Keresés az oldalon
 
Bemutatkozás
Ezt a honlapot a BOROS Ügyvédi Iroda, a Heves Megyei Területi Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja tartja fenn - ld. a www.hmuk.hu oldalon a "Tagjaink" menüpontban Dr. Boros Lászlót - az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Az irodát Dr. Boros László ügyvéd alapította 1998-ban.
Irodánk Eger belvárosában, a Széchenyi utcában található, a "Nagyposta" mellett.

Irodánk tevékenységében kiemelt szerepe van az ingatlan- (elsősorban lakás- és garázs-, valamint föld-) adásvételi szerződéseknek, valamint az ajándékozási-, tartási- ("eltartási"-) és csereszerződéseknek - már több ezer ingatlanokkal kapcsolatos ügyletet bonyolítottunk le. Még alapításunk évében, 1998-ban együttműködést alakítottunk ki több ingatlanközvetítő irodával, és ezek az ingatlanirodák azóta is a partnereink. Irodánk évek óta a www.ingatlanjog.hu Heves megyei tanácsadó ügyvédi irodája. Jogosultak vagyunk a Takarnet számítógépes ingatlan-nyilvántartási rendszer (www.takarnet.hu) használatára, így földhivatali ügyfélfogadási időn kívül (http://heves.foldhivatal.hu/content/view/112/134/) is be tudjuk szerezni a szerződéskötéshez szükséges tulajdoni lapokat. Az eladással, vétellel, ajándékozással és egyéb szerződésekkel kapcsolatban tájékoztatást adunk az adózásról és az illetékről. Nemcsak a földhivatali (és ha szükséges, az ingatlanok tehermentesítésével kapcsolatos, a gyámhivatali, stb.) ügyintézést vállaljuk, de végigkövetjük az ügyletet annak befejezéséig: figyelemmel kísérjük a határidőket és felhívjuk az ügyfeleket az esetleg elmulasztott jognyilatkozatok megtételére, ellenőrizzük, hogy a szerződés alapján rendben megtörtént-e a tulajdonosváltozás átvezetése az ingatlan-nyilvántartásban, és segítünk bármilyen felmerülő probléma megoldásában, így például a hitelügyintézésben és az energetikai tanúsítvány elkészíttetésében is!

2012 óta működtetjük saját - 2019. januárjától ónállóan működő - ingatlanirodánkat  az Eger, Széchenyi u. 21. szám alatt, INGATLAN PALETTA NÉVEN! www.ingatlanpalettaeger.hu

Irodánk tevékenységében jelentős szerepet tölt be a cégek (kft., bt., egyéb cég) alapítása és társasági szerződéseinek módosítása - több könyvelő irodával is partnerkapcsolatban vagyunk. 
 
 
BOROS Ügyvédi Iroda, 2012.
Minden jog fenntartva!
Telefonos elérhetőségeink:
Tel./Fax: +36 36/411-214
Mobil: +36 30/967-4238
Postacímünk:
3300 Eger, Széchenyi u. 24. I/2
E-mail címünk:
boros.ugyvediiroda@chello.hu
Bemutatkozás   |   Szolgáltatások   |   Aktuális   |   Ingatlan   |   Cég   |   Munkatársak