Bemutatkozás - Boros Ügyvédi Iroda 
 
Keresés az oldalon
 Bemutatkozás
Ezt a honlapot a BOROS Ügyvédi Iroda, a Heves Megyei Területi Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja tartja fenn - ld. a www.hmuk.hu oldalon a "Tagjaink" menüpontban Dr. Boros Lászlót - az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.mük.hu honlapon találhatóak.

Az irodát Dr. Boros László ügyvéd alapította 1998-ban.
Irodánk Eger belvárosában, a Széchenyi utcában található, a "Nagyposta" mellett.

Irodánk tevékenységében kiemelt szerepe van az ingatlan- (elsősorban lakás- és garázs-, valamint föld-) adásvételi szerződéseknek, továbbá az ajándékozási-, tartási- ("eltartási"-) és csereszerződéseknek - több ezer ingatlanokkal kapcsolatos ügyletet bonyolítottunk le. Már alapításunk évében, 1998-ban együttműködést alakítottunk ki ingatlanközvetítő irodákkal, és jelenleg is több ingatlaniroda, illetve ingatlanközvetítő a partnerünk. Irodánk évek óta a www.ingatlanjog.hu Heves megyei tanácsadó ügyvédi irodája. Jogosultak vagyunk a Takarnet számítógépes ingatlan-nyilvántartási rendszer (www.takarnet.hu) használatára, így földhivatali ügyfélfogadási időn kívül (http://heves.foldhivatal.hu/content/view/112/134/) is be tudjuk szerezni a szerződéskötéshez szükséges tulajdoni lapokat. Az eladással, vétellel, ajándékozással és egyéb szerződésekkel kapcsolatban tájékoztatást adunk az adózásról és az illetékről. Nemcsak a földhivatali (és ha szükséges, az ingatlanok tehermentesítésével kapcsolatos, a gyámhivatali, stb.) ügyintézést vállaljuk, de végigkövetjük az ügyletet annak befejezéséig: figyelemmel kísérjük a határidőket és felhívjuk az ügyfeleket az esetleg elmulasztott jognyilatkozatok megtételére, ellenőrizzük, hogy a szerződés alapján rendben megtörtént-e a tulajdonosváltozás átvezetése az ingatlan-nyilvántartásban, és segítünk bármilyen felmerülő probléma megoldásában, így például a hitelügyintézésben és az energetikai tanúsítvány elkészíttetésében is! Vállaljuk magyar-angol kétnyelvű szerződések készítését is.

2012 óta van saját ingatlanirodánk, ami 2019 januárjától önállóan működik az Eger, Széchenyi u. 21. szám alatt, Ingatlan Paletta néven. www.ingatlanpalettaeger.hu

Irodánk tevékenységében jelentős szerepet tölt be a cégek (kft., bt., egyéb cég) alapítása és társasági szerződéseinek módosítása - több könyvelő irodával is partnerkapcsolatban vagyunk. 
 
 
BOROS Ügyvédi Iroda, 2012.
Minden jog fenntartva!
Telefonos elérhetőségeink:
Tel./Fax: +36 36/411-214
Mobil: +36 30/967-4238
Postacímünk:
3300 Eger, Széchenyi u. 24. I/2
E-mail címünk:
info@borosugyvediiroda.hu
Bemutatkozás   |   Szolgáltatások   |   Aktuális   |   Ingatlan   |   Cég   |   Munkatársak